Professionele thuisverpleging

Als u op zoek bent naar professionele thuisverpleging op Linkeroever, in Burcht, Zwijndrecht, Melsele, Beveren of Haasdonk, dan bent u bij Thuisverpleging Team WAAS aan het juiste adres.

De diversiteit van collega's betekent dat we op meerdere vlakken een meerwaarde betekenen voor onze patiënten. Onze thuisverplegingsdienst is toegankelijk voor iedereen, ongeacht de diagnose of leeftijd. Al onze medische diensten worden zorgvuldig toegepast op maat van de patiënt en diens klachten. 

De zorgende handen van Natacha van den Hoven staan in voor uw dagelijkse hygiënische verzorging zoals:

  • Wassen en aankleden
  • Toedienen van medicatie 
  • Geven van inspuitingen
  • Verzorgen van wonden, …

Meer dan twintig jaar

Al ruim twintig jaar verzorgen we intussen onze patiënten met hart en ziel. Wij zijn  uitgegroeid tot een samenwerking van meer dan tien zelfstandige verpleegkundigen. De patiënt (en zijn omgeving) staan voor ons centraal, waarbij we te allen tijde kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid als basiswaarden hanteren. 

Daarbij willen we benadrukken dat we het aantal verpleegkundigen dat de individuele patiënt bezoekt steeds trachten te beperken om zo de band tussen patiënt en zorgverlener te versterken. Door de permanente evaluatie van de erkenningsvoorwaarden kunnen we kwalitatieve zorgverlening, continuïteit en betrouwbaarheid garanderen. Een kwalitatieve aanpak en een warme, menselijke zorg die aangepast is aan uw specifieke behoeften, voor minder gaan we niet bij Thuisverpleging Team WAAS. Dat uiteraard in uw eigen, comfortabele omgeving.

Contact

Als u graag wat extra informatie wilt over de thuisverpleging die wij voorzien bij Team WAAS in Burcht, Waasland en omgeving, contacteer ons dan gerust Natacha van den Hoven. Zij legt u alles van naaldje tot draadje uit.