DERDE-BETALERSYSTEEM

Aanvullend op onze duidelijke werkwijze, zorgen we er ook voor dat de betaling op een vlotte manier kan verlopen. Hiervoor maakt Thuisverpleging Team WAAS gebruik van het derde-betalerssysteem. Zo hoeft u niet te denken aan alle administratie en kunt u zich volledig focussen op uw gezondheid. 

Betaling door het ziekenfonds

Via dit systeem werken we samen met alle Belgische ziekenfondsen opdat we u een optimale service zouden kunnen aanbieden. Concreet houdt het systeem in dat de betaling voor uw thuiszorg rechtstreeks via het ziekenfonds gebeurt, zonder uw tussenkomst. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het financiële plaatje van uw (medische) zorgen, want wij factureren rechtstreeks aan uw mutualiteit

Een betaling via de derde-betalersregeling sluit perfect aan bij onze visie waarbij we het u zo gemakkelijk mogelijk willen maken. Een optimaal comfort voor de patiënt of hulpbehoevende staat bij ons centraal. 

Contact

Is het derde-betalerssysteem nog niet helemaal duidelijk? Wij lichten deze  tussenkomst van de mutualiteiten graag verder toe indien nodig. Neem gerust contact op voor meer informatie.