"Hulpbehoevend of herstellend?
Contacteer ons voor zorg op maat.”
Gespecialiseerde verpleegkundige zorg aan huis

24u 7/7 beschikbaar

Dag en nacht, 24 uur op 24, 7 dagen op 7 staat ons team klaar om u bij te staan met een uitstekende zorg, die zich kenmerkt door een superieure kwaliteit.

Derde-betalers regeling

Om het u nog wat makkelijker te maken, werken wij met het derdebetalerssysteem, zodat u niet meer langs het ziekenfonds moet: wij bieden steeds een optimale service.

Zorg op maat

Heel erg belangrijk is dat wij altijd luisteren naar onze patiënten en dat wij op die manier zorg kunnen aanbieden op maat van uw noden.

Over ons

Thuisverpleging Team WAAS

Thuisverpleging Team WAAS is een door de Vlaamse en federale overheid erkende groep van meer dan tien zelfstandige thuisverpleegkundigen. Door de diversiteit aan collega's kan onze thuisverpleging in Burcht, Waasland en omliggende gemeenten (Linkeroever, Zwijndrecht, Melsele, Beveren en Haasdonk) u 24 op 24, 7 op 7 een kwalitatieve zorgverlening aanbieden.

U bent in goede handen,

Als thuisverpleegkundigen bieden we een antwoord op iedere verpleegkundige zorgvraag en zijn we gespecialiseerd in wond- en stomazorg, infuustherapie, diabeteseducatie, palliatieve zorgen en zorgen aan port-à-cath. Onze thuisverpleging voor patiënten werkt bovendien met de derde-betalersregeling zodat u zelf niet meer langs het ziekenfonds moet passeren.

Wilt u graag bij ons aan de slag? Wij hebben steeds openstaande vacatures voor thuisverpleegkundigen. Stuur gerust uw cv en motivatiebrief door, wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Medische hulp en hygiënische zorg

De behoeftes van onze patiënten staan steeds voorop. Zo streven we ernaar om uw situatie zo comfortabel mogelijk te maken of houden en gaan we er prat op al onze patiënten de persoonlijke behandeling te geven die ze verdienen. Wanneer wij bij u langskomen om onze medische hulp te verlenen en hygiënische taken vakkundig uit te voeren, kunt u dus ook rekenen op een gezellig en deugddoend praatje. Uw fysieke en emotionele welzijn is ons hoogste goed!

Natacha van den Hoven van Thuisverpleging Team WAAS is dag en nacht beschikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. 

Kwaliteit en professionaliteit hand in hand

De kwaliteit van onze diensten bewaren we door nog regelmatig bijscholingen te volgen zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste therapieën en recente ontwikkelingen in onze sector. Elke vorm van zorg vereist immers een zeer specifieke en doelgerichte kijk en behandeling. 

Thuiszorgwinkel

Zowel particulieren als professionelen kunnen bij onze thuiszorgwinkel in Zwijndrecht terecht voor medisch materiaal: rolstoelen, rollators, ziekenhuisbedden, incontinentiemateriaal, wondzorgmateriaal, stomamateriaal, steunkousen, … U vindt het allemaal bij ons. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller, kunnen onze (para)medisch geschoolde medewerkers u bovendien voorzien van medisch advies op maat van uw vraag of klacht. 

Graag meer weten?

Wilt u graag nog wat meer weten over de diensten van Thuisverpleging Team WAAS voor onze patiënten op Linkeroever, in Burcht, Zwijndrecht, Melsele, Beveren en Haasdonk (Waasland)? Aarzel dan niet en neem gerust contact op met Natacha van den Hoven. Zij helpt u graag verder en beantwoordt al uw vragen over thuiszorg en het derde-betalersysteem

Contacteer ons
call-to-action